Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

ΤΟ ΠΑΖΛ

Πως σας φαίνεται η ''ιστορία'' του Γιάννη Ρέππα;
στημένο παιχνίδι απο ψιλιασμένους ή γκάφα;

16 σχόλια:

  1. ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλο θέμα ξεκίνησε με την καταλυτική καταλυτική ψήφο του Ρέππα.
    Λες και αν δεν ψήφιζε δεν θα πέρναγε η πρόταση.
    Όσο για τον Δανάκο τώρα κατάλαβε ότι δεν χρειαζόμαστε Δημαρχείο και ότι είναι μεγάλο το κόστος;
    Τώρα κατάλαβε ότι πρέπει να γίνει 'αξιολόγηση προτεραιοτήτων' και άλλα τέτοια γελοία επιχειρήματα;
    Πιστεύει κανείς ότι χρειάζεται 'ιεράρχηση αναγκών' των πολιτών;
    Ελάτε να μείνετε στο Καματερό και θα καταλάβετε τις ανάγκες χωρίς 'έρευνα' και 'αξιολόγηση' φίλτατε για να βάλω και εγώ μιαν άλλη παράμετρο.
    Το καλύτερο για όλους εσάς που θέλετε να μας τιμήσετε για την ψήφο που σας δώσαμε είναι να μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας και να μας αφήσετε στην ησυχία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. gia poia istoria milate bre paidia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ.ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΔΑΝΑΚΟΣ ΤΟ 1998 ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ.ΜΕ "ΑΝΤΙΠΑΛΟ" ΤΟΝ ΠΑΝ.ΧΛΟΥΠΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΑΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΑΘΕΤΗΣΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΚΙ,ΤΟ 2002 ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΤΙΣ ΕΚΟΓΕΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΕ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 2006 ΠΗΡΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ Ν.Δ.-ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ Κ.Λ.Π.ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ- ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Ν.Δ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ "ΔΕΞΙΑΣ" ΣΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ.ΑΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΨΙΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.Η ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ-ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ- ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΘΑ. Η ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΡΕΠΠΑ ΔΕΙΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΤΟΝ Μ.ΣΠΑΘΑΡΙΩΤΗ,Χ.ΖΕΡΒΑ,Θ.ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ.ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΩΧΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ "ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ".ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΗΣΥΧΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΓΩΓΗ ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΤΟΥ 2000 ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ.ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΝΩ ΑΠΟΝ ΤΟΝ ΔΟΥΓΕΝΗ
    ' ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΛΙΚΑ Ο "ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ", ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΛΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, Ο ΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ "ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ", ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΤΖΕ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ; ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΓΩΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ;ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΕ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ. ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ, ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΦΙΛΕ 'ΑΝΩΝΥΜΕ' ΣΕ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΑ-ΚΑΤΙΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ.ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ - ΚΑΤΙΝΑ.ΜΕ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ .ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ.ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΠΩΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΓΙΑΤΙ:
    1.ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ
    2.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙEΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΑΥΤΌ ΣΤΟ BLOG.
    3.ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ
    4. ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ.
    5. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΕΙΣ, ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αφήστε τα υπονοούμενα και τα ψευδώνυμα να καταλάβουμε και εμείς ρε παιδιά τι γίνεται και ποιός είναι ποιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ -ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ-ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ... ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΤΕΘΗΚΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ.ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ..ΩΣ ΓΩΝΙΑΚΟ.ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ- ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ- ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΑΠΟΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ.ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΟΝΕΣ ΣΟΥ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΑΙ ΝΑ ΨΑΡΕΨΕΤΕ ΣΕ ΘΟΛΑ ΝΕΡΑ.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΤΟΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΓΙΑΝΝΩΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΦΙΛΑΣ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΚΩΜΩΔΙΑ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΕΠΙΤΗΔΕΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ.
    Υ.Γ. ΚΑΙ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αληθεια επι χουντας που ησουν φιλε γιατι βλεοω ξερεις και τα ασφαλιτικα οπως λες στο Α2?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΟ!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΒΛΕΠΩ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ.ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΓΡΑΦΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΥΦΟΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ .ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ .ΣΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΦΙΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΕΓΩ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ.ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ-ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ-ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ.Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΚΦΡΑΖΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ.Η ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ.ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ -ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ-ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΩΝ ΚΙΝΟΥΜΑΙ.ΑΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΤΕ ΕΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ.ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΔΕΝ ΑΥΤΟΑΝΑΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ.ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΑΝΑΚΗΡΥΧΘΗΚΑ ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΕΚΛΕΓΩ ΑΡΧΗΓΟΣ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?ΑΝ ΟΧΙ ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΙΝΕΨΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά.
    Ο κος Ρέππας πήρε μια θέση για την κατασκευή του Δημαρχείου, προσωπική η όχι δεν έχει σημασία.
    Ο κος Δανάκος πήρε επίσης μια θέση, προσωπική.

    Και οι δύο κάποια στιγμή συνυπήρξαν σε έναν «εκλογικό» χώρο, υπό δεδομένες, τις τότε συνθήκες.

    Μέχρι εκεί θα πρέπει να σταματήσουμε την διαθεσή μας για ανάλυση.

    Και οι δύο έχουν εκθέσει σκέψεις και απόψεις για τα κοινά του Δήμου επανειλημμένα.

    Λίγο πολύ ξέρουμε τι σκέφτονται και κυρίως πως πράττουν. Και αυτό είναι σημαντικό γιατί ξέρεις τις επόμενες σκέψεις και αντιδράσεις τους.

    Υπάρχει «απόσταση» μεταξύ των δύο.Όλων των ειδών
    Η ποιο φανερή διαφορετικότητα (πέρα από το ύψος), είναι ο πολιτικός προσανατολισμός.

    Όμως η φιλοσοφία της ανάπτυξης μιας περιοχής δεν έχει εμπόδιο τη παρουσία διαφορετικότητας και αποστάσεων αλλά την απουσία τους.

    Όταν λείπουν οι διαφορετικές θέσεις για ένα πρόβλημα τότε κάτι τρέχει.
    Όταν ένα πρόβλημα αντιμετωπίζεται και λύνεται με συνοπτικές διαδικασίες και δια περιφοράς, εντάξει Νίκο ναι Γιάννη, δε λύνεται. Τότε μπαίνει κάτω από το χαλί και γίνεται χρόνιο. Το ξεχνάμε και το θυμόμαστε όταν ένα πρωϊ ξυπνάμε με το νερό από το ξεχασμένο επίσης ρέμα, μαζί με την αναζωογονητική κατά τα άλλα, λάσπη στο πάτωμά μας.

    Και οι καιροί αλλάζουν με τα χρόνια και τις συγκυρίες.
    Το Δημαρχιακό Μέγαρο στο Καματερό σίγουρα θα δώσει λάμψη, οντότητα και σοβαρότητα και επίσης τίποτα δεν πάει χαμένο.
    Απ’ την άλλη τα ευρώ είναι αρκετά (και πολύ μάλιστα).

    Κι εγώ επιμένω ο βλάκας να θέλω έργα για τη διευθέτηση ρεμάτων, για πεζοδρόμια στα λακουβοδρόμια, για θέρμανση στα σχολεία, για ..για ..
    Μπα δεν βλέπω τέτοια δύσκολα πράγματα προς το παρόν.
    Θα μου πεις αν φτάσω στο αμήν πουλάω το Μέγαρο και έρχομαι στα ίσια μου (στα πλαίσια και της ιδιωτικοποίησης).

    Από τη άλλη δεν πιστεύω ότι ο κος Ρέππας σκέφτηκε τόσα πολλά, σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα. Μάλλον θα σκέφτηκε ότι ο πολίτης θα κάνει την δουλειά στο Δήμο με τον Μηχανικό του Δήμου σε όμορφα γραφεία και περιβάλλον προχωρημένο.

    ..Το ίδιο βέβαια θα σκέφτηκε και ο εργολάβος που θα το φτιάξει (αν υπάρχει ήδη στο μυαλό μας, λέω εγώ τώρα).

    Τέλος πάντων:
    Ο ΤΟΠΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ , ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΈΡΓΑ και μάλιστα ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

    Ας γίνει σωστά η οργάνωση, ας γίνουν με «καθαρό» τρόπο οι απαραίτητες αξιολογήσεις και ας παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις.

    Οι κατάλληλες αποφάσεις βέβαια δεν είναι πάντα οι σωστές, αλλά τη δεδομένη στιγμή, αν κάποιος βλέπει σαν πρόβλημα την έλλειψη Δημαρχιακού Μεγάρου (και υπάρχει αυτή η έλλειψη), έ δεν τον πυροβολείς κιόλας.
    Απεναντίας, φροντίζεις να είσαι κοντά, πολύ κοντά, ώστε να ελέγχεις τις διαδικασίες και να προλαβαίνεις ενδεχομένως κάποια αθέλητα (η ηθελημένα) παρατράγουδα στην όλη υπόθεση, μιας που τα ευρώ δεν είναι και λίγα και κυρίως μιας που αυτά θα επηρεάσουν άμεσα και έμμεσα τη δική μας αποκλειστικά τσέπη (αδειάζοντάς την), αλλά και των εμπλεκομένων γενικώς (γεμίζοντας την), πράγματα που εμείς ουδόλως θέλουμε.

    Θα μείνει έτσι και ανοικτό πεδίο για κάποιον ικανότερο στις άλλες η τις παράλλες εκλογές να σκεφτεί και κυρίως να υλοποίηση περισσότερα πράγματα, ενδεχομένως πιο αξιόλογα ενδεχομένως πιο άχρηστα και διακοσμητικά, αλλά που θα είναι τελικά έργα για την Πόλη και όχι λόγια και τσακωμοί στο δημαρχιακό συμβούλιο, μεταξύ γνωστών και φίλων.

    Να είμαστε καλά για να τα λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ,

    ΘΕΤΩ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

    ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΕ ΡΕΠΠΑΣ ΕΙΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, Κ.Λ.Π.

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΠΕΙΓΟΝ! Η ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ;

    Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΖΩΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ;

    Η ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΛΟΓΟΥ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ;

    Η ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Η ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 40 ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Κ.Λ.Π.;

    ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΠΟΛΗ ΑΚΡΙΒΑ! ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;

    ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ;

    ΝΑ ΤΟ ΒΡΑΣΟΥΜΕ TOTE ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΑΣ!

    ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ!

    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕ ΑΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΕΣ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΛΕΙΑ ΣΑΣ!

    ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ!
    ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ ΣΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ !!

    ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή