Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ;;

Αν παρακολουθήσει κάποιος τις τοποθετήσεις που έχουν δημοσιευτεί μέχρι σήμερα , θα καταλάβει ότι ο τίτλος του θέματος που παρουσιάζεται, είναι ενα απο τα βασικά ερωτήματα που δημιουργούνται στους αναγνώστες μας.
Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία σε όλους εμάς να δώσουμε την αποψή μας, γιατί ερωτήματα , χωρίς απάντηση, είναι χαμένες ευκαιρίες για τοποθέτηση.

11 σχόλια:

  1. Θα ήθελα να απαντήσω στον φίλο που έχει σχολιάσει σε άρθρο του με το ψευδώνυμο sfigga, για το θέμα που έθιξε όσον αφορά την οικιστική ανάπτυξη στον Δήμο μας. Έχει απόλυτο δίκιο λέγοντας ότι δεν πρέπει να είμαστε σκοταδιστές και να τα βλέπουμε όλα μαύρα, διότι αυτό θα σήμαινε ότι έχουμε εγκαταλείψει κάθε ελπίδα για να φτιάξουμε κάτι καλύτερο στον τόπο μας.
    Δεν θέλω να σχολιάσω το γεγονός ότι πιστεύει, ότι είχαμε μεγάλη οικιστική ανάπτυξη στην Πόλη μας οφειλόμενη από ότι καταλαβαίνω από την γραφή του, στις σοφές ενέργειες του Δημάρχου διότι αυτό είναι κάτι το οποίο ο καθένας το αντιμετωπίζει από τη δική του οπτική γωνία και έχοντας τα δικά του ερείσματα και ερεθίσματα.
    Θέλω να του αντιπαραθέσω όμως το εξής: Με μια γρήγορη βόλτα στις γύρω περιοχές βλέπε Ζοφριά, ζεφύρι, Άνω λίοσια, δεν συζητώ για Ίλιον και για Αγίους Αναργύρους, θα διαπιστώσει κανείς ότι την τελευταία πενταετία έχουν αναβαθμιστεί κατά πολύ περισσότερο.
    Αυτό κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν οφείλεται στις σοφές παρεμβάσεις των Τοπικών Αυτοδιοικήσεων, αλλά στην ολοένα αυξανόμενη ζήτηση για ελεύθερους χώρους στα προάστια, αφού οι κεντρικοί Δήμοι έχουν πλέον κορεστεί.
    Τώρα για τις παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής, έχοντας ιδίαν άποψη σου αναφέρω τούτο:
    Όταν ήρθα στον Δήμο, αγόρασα ένα οικόπεδο στο οποίο αργότερα κατασκεύασα ένα οίκημα το οποίο βάσει σχεδίου ήταν μπροστά σε ένα δρόμο έξι μέτρων. Διαπίστωσα όταν είδα στην πορεία τον δρόμο, ότι στην πραγματικότητα επρόκειτο για στενό τεσσάρων μέτρων και μισό, διότι κάποιοι τον είχαν καταπατήσει.
    Όταν μάλιστα άρχισαν να φτιάχνουν τσιμεντένιες μάντρες για να περιφράξουν την παρανομία τους, απευθύνθηκα στον Δήμο για να πάρει θέση η τεχνική υπηρεσία, κάνοντας αίτηση και ζητώντας να μου οριοθετήσουν τον δρόμο.
    Φυσικά δύο χρόνια μετά, δεν καταδέχθηκε κανείς να μου απαντήσει.
    Αντίθετα όταν ήρθε κλιμάκιο του Δήμου για να φτιάξει τα κράσπεδα, όχι βάση σχεδίου αλλά σύμφωνα με την οριοθέτηση που είχε επιβάλλει ο κάθε πολίτης και διαμαρτυρήθηκα, πήρα την απίθανη απάντηση, ότι αν δεν συμφωνήσω ο δρόμος δεν θα φτιαχτεί ποτέ.
    Η μόνη λύση, σύμφωνα με τους υπευθύνους του Δήμου ήταν να κινηθώ νομικά, προσωπικά και να προχωρήσω σε καταγγελία στην πολεοδομία.
    Δηλαδή όπως καταλαβαίνεις, η λύση και η παρέμβαση του δήμου, ήταν σαφής. Εμείς δεν ξέρουμε τίποτε, δεν είναι δικιά μας δουλειά, άμα θέλετε πιάστε τα χαρακώματα μεταξύ σας και βρείτε τα στα δικαστήρια.
    Διαπιστώνω με λύπη μου ότι αυτή η αναρχία που επικρατεί στην ρυμοτόμηση και οι δρόμοι που δεν χωράνε δύο αυτοκίνητα αντικριστά, οφείλεται σε παρόμοιες καταστάσεις και στην πλήρη αδιαφορία της Δημοτικής αρχής.
    Επειδή λοιπόν, δεν θέλω να γίνομαι σκοταδιστής λέγοντας ότι δεν έχουν κάνει τίποτε, σας λέω ότι δεν έχουν κάνει και πολλά.

    Με φιλική διάθεση Βλάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα συμφωνήσω εν πολλοίς αγαπητέ φίλε και συνδημότη και σε καμία περίπτωση σκοπός μου -πέραν των προσωπικών ή πολιτικών προτιμήσεων-δεν είναι να προσάψω τα εύσημα σε καμία δημοτική παράταξη τόσο εύκολα ή ανέξοδα-.
    Κι εγώ είμαι νέος δημότης κι έχω αρκετά να θυμάμαι από προηγούμενες Διοικήσεις(Δανάκου στο μέσο, Στενού & Καμαρινόπουλου), θυμάμαι π.χ τι εξυπηρέτηση έβρισκες στο Δήμο στο όχι πολύ μακρινό παρελθόν, θυμάμαι την αδυναμία υπευθύνων να σου απαντήσουν επί ευλόγων ερωτημάτων πριν κάνεις εσσκαφές και ρίξεις μπετά λ.χ αποχετευτικό, θυμάμαι το αίσχος των σκουπιδιών και των κάθε λογής απορριμάτων και μπάζων που παρέμεναν αμάζευτα επί βδομάδες, θυμάμαι ότι τα πεζοδρόμια ... τάφτιαξα μόνος μου, βλέπω μέσα από την καθημερινότητα ότι υπάρχουν προβλήματα μικρά και μεγάλα, όχι όμως άλυτα...
    Βλέπω ότι η ανάπτυξη ομόρων Δήμων στηρίχτηκε στα σκουπίδια πνίγοντάς μας όλους λίγο πολύ, θυμάμαι τον κ. Σουφλιά και την "κωφότητα" που προκλητικά επέδειξε φέρνοντας τη λυματολάσπη στα Άνω Λιόσια, θυμάμαι τις επί μακρόν κινητοποιήσεις μας και της Δίοικησης & συμβούλων και κατοίκων και το ξύλο που φάγαμε και τα δακρυγόνα, θυμάμαι την προσπάθεια των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας να κάνουν το Καματερό απέραντο πάρκο κεραιών και τους αγώνες μας και πάλι ξύλο και συγκρούσεις με τα ΜΑΤ...
    Θυμάμαι την φετινή απόφαση του ΟΑΣΑ, να κόψει τα μεγάλα λεωφορεία {γραμμές 701, 704) & να βάλουν μίνι μπας!
    Δυστυχώς ακόμη η Κεντρική εξουσία θεωρεί περιοχές σαν τη δική μας, άγνωστα σημεία στον χάρτη, θυμάμαι π.χ την άλλη ύπουλη-μουλωχτή προσπάθεια να "φύγει" το Τοπικό ΙΚΑ για Άνω Λιόσια...Βλέπω ότι στο site του Δήμου έχουν αναρτηθεί πεπραγμένα και ενδιαφέροντα στοιχεία ενώ αναφέρονται όλα τα θέματα του ΔΣ, αισθητή αν μη τι άλλο πρόοδος.
    Υπάρχουν στη διάθεση των δημοτών ανοιχτά τηλέφωνα, υπάλληλοι, αντιδήμαρχοι, mail επικοινωνίας, δυνατότητα αναφοράς ατομικών και συνολικών προβλημάτων της κάθε γειτονιάς.
    Η εξυπηρέτηση του δημότη είναι αυτονόητη κι ας μην ξεχνάμε, ότι σε περίπτωση κωλυσιεργίας, υπάρχει πληθώρα Ανεξάρτητων Αρχών που επιλαμβάνονται με μια καταγγελία!
    Απολογιστικά βλέπω αισθητή βελτίση, με βάση τα οικονομικά του Δήμου & μετά τη συγχώνευση των Δημοτικών Επιχειρήσεων το προσωπικό σίγουρα δουλεύει πιο μεθοδικά και αποδοτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ (27/4/2009)
    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ 704
    Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την αιφνιδιαστική και απροειδοποίητη αντικατάσταση των μεγάλων λεωφορείων των γραμμών 701 και 704 , με μικρά, πεπαλαιωμένα και ακατάλληλα mini – bus προσθέτοντας νέα ταλαιπωρία στους συμπολίτες μας, οι οποίοι στο σύνολό τους είναι εργαζόμενοι, άνθρωποι του μόχθου και κινούνται με τα μέσα μαζικής μεταφορά. Η αγανάκτηση και η οργή μας μεγαλώνει αφού έρχεται ως απάντηση της Κυβέρνησης στα αιτήματά μας για πύκνωση δρομολογίων και εκσυγχρονισμό του στόλου των λεωφορείων.
    Οποιοδήποτε επιχείρημα εκ μέρους του ΟΑΣΑ και της ΕΘΕΛ περί απόσυρσης, γερασμένου στόλου, μικρής επιβατικής κίνησης, δηλώνουμε απερίφραστα ότι αποτελούν φθηνές δικαιολογίες για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα. Στο Καματερό ζει κόσμος της εργασίας που έχει πολύ μεγάλη ανάγκη τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
    Εμείς δεν πρόκειται να αποδεχτούμε καμία τετελεσμένη κατάσταση και αποφάσεις που λαμβάνονται κεκλεισμένων των θυρών ερήμην της τοπικής κοινωνίας και των αναγκών της.
    Στην επιχειρούμενη επιβολή της συγκεκριμένης κατάστασης εκ μέρους του Υπουργείου αντιδράσαμε άμεσα ως Δημοτική Αρχή με προσωπικές επισκέψεις του Δημάρχου και μελών της Διοίκησης εκφράζοντας στον ΟΑΣΑ και στην ΕΘΕΛ την οργή και την αγανάκτησή μας.
    Στην απαίτησή μας για επαναφορά στην προτέρα κατάσταση αναφορικά με την δρομολόγηση των μεγάλων λεωφορείων λάβαμε την διαβεβαίωση ότι το πρόβλημα θα αποκατασταθεί άμεσα.
    Παράλληλα ζητάμε αναβάθμιση των συγκοινωνιών με λεωφορεία φιλικά προς το περιβάλλον, την πύκνωση των δρομολογίων όλων των γραμμών στο Δήμο μας καθώς και τη δρομολόγηση των mini-bus για την τοπική συγκοινωνία.
    Από τη στιγμή που δεν τηρούνται οι δεσμεύσεις από τη πλευρά της κυβέρνησης, κλιμακώνουμε τον αγώνα μας, κοινοποιώντας τις θέσεις μας σε όλους του φορείς της πόλης μας με κάθε πρόσφορο μέσο (εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνο, τηλεόραση).
    Γνωστοποίηση στα πολιτικά κόμματα.
    Δυναμική παρουσία σύσσωμου του Δ.Σ. στον ΟΑΣΑ –ΕΘΕΛ, Υπουργείο Μεταφορών.
    Το Δημοτικό Συμβούλιο θα αποφασίσει για δυναμικότερες με τη συμμετοχή και τη συμπαράσταση του κόσμου.

    ΟΑΣΑ& ΕΘΕΛ, όμως εξακολουθούν να κάνουν δρομολόγια (701-704), στοιβάζονατς τον κόσμο, ειδικά το μεσημερι, στα ανεπαρκή μίνι μπάς...Μήπως πρέπει να τους δοθεί, "άλλο μύνημα" πλέον πιο δυναμικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρήκα και παραθέτω το ακόλουθο:
    Απρίλιος 2008
    Aγαπητοί Συμπολίτες,
    Από πολλών ετών στα χωροταξικά όρια του Δήμου μας έχει συσταθεί και λειτουργεί το Τοπικό Υποκατάστημα ΙΚΑ Καματερού. Ένα υποκατάστημα στην οργανωτική δομή του οποίου συμπεριλαμβάνονται Διοικητικές-Οικονομικές και Υγειονομικές υπηρεσίες. Μια δημόσια υπηρεσία που έχει συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας και αποτελεί σημαντική για την πόλη μας κατάκτηση.
    Η σύσταση και λειτουργία του ΙΚΑ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ προσέφερε λύση σ’ ένα χρονίζον και υψίστης κοινωνικής σημασίας θέμα που ταλάνιζε επί δεκαετίες τον τόπο μας.Σήμερα εξυπηρετούνται χιλιάδες δημότες μας αλλά και πολίτες από τους όμορους Δήμους (απόδοση εργοδοτικών εισφορών – ΑΠΔ- ασφαλιστικές ενημερότητες) καθώς και ασφαλισμένοι που έχουν ανάγκη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
    Το Υποκατάστημα ΙΚΑ Καματερού αποτελεί πλέον οργανικό και αναπόσπαστο στοιχείο μιας πόλης που πληθυσμιακά συνεχώς αυξάνεται και αναπτύσσεται αλματωδώς τα τελευταία χρόνια, δημιουργώντας νέες ανάγκες παροχής πολύπλευρων κοινωνικών υπηρεσιών ασφάλισης, περίθαλψης και εξυπηρέτησης εργαζομένων και εργοδοτών. Το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο με την ενοποίηση και υπαγωγή ταμείων στο ΙΚΑ αναμορφώνει τα κοινωνικοοικονομικά δεδομένα και πολλαπλασιάζει τον όγκο εργασιών και την παροχή υπηρεσιών σε όλο και περισσότερους ασφαλισμένους.
    Το τελευταίο διάστημα αναπτύσσεται μια έντονη «φημολογία» περί της απομάκρυνσης των Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών και τη μεταφορά τους στο Υποκατάστημα Άνω Λιοσίων.Tο θέμα δεν αποτελεί μια άγονη τοπική αντιπαράθεση μεταξύ δύο δήμων, μια διελκυστίδα αντικρουόμενων συμφερόντων τοπικών αρχών, καθότι μπορούν να λειτουργήσουν και τα δυο τοπικά υποκαταστήματα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.
    Δεν διανοούμαστε όμως να δεχθούμε οποιαδήποτε εξέλιξη που θα συνδυαστεί με το ξήλωμα του Υποκαταστήματος ΙΚΑ Καματερού, γιατί θα φέρει την πόλη μας πολλά χρόνια πίσω.
    Ο Δήμαρχος, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου , οι μαζικοί φορείς και οι κάτοικοι του Καματερού, δηλώνουμε ότι θα αγωνιστούμε για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του ΙΚΑ Καματερού.Δεν μένουμε με σταυρωμένα χέρια. Ήδη ξεκινήσαμε τον ανυποχώρητο αγώνα μας.
    Ο Δήμαρχος Νικήτας Καμαρινόπουλος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Χρυσοβέργη Δημήτριο έθεσε το θέμα στον Διοικητή του ΙΚΑ κ.Μέργο ενώπιον της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΚΑ.
    Το θέμα απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο την 31η Μαρτίου 2008 όπου ελήφθη ομόφωνα ψήφισμα με το οποίο δηλώνουμε απερίφραστα ότι θα αντισταθούμε στη διάλυση ή στην με οιονδήποτε τρόπο υποβάθμιση του ΙΚΑ Καματερού.
    Ο Δήμαρχος με τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αμέσως επισκέφθηκαν τη Διεύθυνση του Τοπικού Υποκαταστήματος και την Επιτροπή του ΙΚΑ Καματερού και κατέθεσαν το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και Υπόμνημα Διαμαρτυρίας.
    Την Πέμπτη 3 Απριλίου 2008 ο Δήμαρχος Νικήτας Καμαρινόπουλος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δ.Σ κ.Χρυσοβέργη Δημήτριο, τους Αντιδημάρχους Τ.Υ κ.Ζαζόπουλο Ιωάννη, και Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κ.Σπαθαριώτη Εμμανουήλ καθώς και τους επικεφαλείς των Δημοτικών παρατάξεων κ.κ Δανάκο Χριστόφορο και Δημάκο Δημήτριο, πραγματοποίησαν έντονο διάβημα διαμαρτυρίας στην Βουλή των Ελλήνων και επέδωσαν το ψήφισμα σε όλα τα κόμματα που εκπροσωπούνται στη Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενημερώθηκαν όλοι οι Βουλευτές της Β΄Αθήνας ζητώντας να πάρουν θέση και να σταθούν αλληλέγγυοι στο δίκαιο αίτημά μας.
    Την Δευτέρα 7 Απριλίου 2008 ο Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, έχουν προγραμματίσει και νέα συνάντηση με τον Διευθυντή του ΙΚΑ.
    Ζητούμε επίμονα συνάντηση με την Υπουργό Απασχόλησης κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, την πλέον αρμόδια της πολιτικής ηγεσίας για να εκφράσουμε αυτοπροσώπως την αγωνία μας και την πλήρη αντίθεσή μας.
    Ζητούμε να πάρει θέση και να δεσμευτεί πως δεν θα διαταραχθεί η λειτουργία του ΙΚΑ Καματερού.
    Πρόκειται για μέγιστο πολιτικό ζήτημα που την απόλυτη ευθύνη θα φέρει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Απασχόλησης και η Διεύθυνση του ΙΚΑ.
    Καλούμε εδώ και τώρα την Διοίκηση του ΙΚΑ, την Προϊσταμένη Υπουργό Απασχόλησης καθώς και την Κυβέρνηση να δηλώσουν απερίφραστα και κατηγορηματικά ότι το ΙΚΑ Καματερού όχι μόνο δεν θα υποβαθμιστεί αλλά θα ενισχυθεί και θα συνεχίσει να παράσχει απρόσκοπτα τις υπηρεσίες του στην Τοπική Κοινωνία του Καματερού.
    Σας καλώ όλους πέρα από παρατάξεις σε εγρήγορση και αγωνιστική ετοιμότητα για την κλιμάκωση του αγώνα μας.
    Με εκτίμηση
    Ο Δήμαρχος Καματερού}.
    Κοινή λοιπόν η διαπίστωση ότι τα αντανακλαστικά-ευτυχώς- υπήρξαν οξυμμένα και η έγκαιρη παρέμβαση απέτρεψε την απώλεια του ΙΚΑ.

    Φαντασθείτε πως ήθελαν το Καματερό, χωρίς καμία δημόσια Υπηρεσία(!), "υποταχτικό" πάλι των Άνω Λιοσίων (θυμηθείτε την ΔΟΥ τους...)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολλα λόγια λίγα έργα.
    Δεν θα κανω μεγάλες τοποθετήσεις.
    ΠΡΩΤΟΝ: Α΄ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ: 7ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΤΡΙΤΟΝ : ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΤΕΤΑΡΤΟΝ : ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΠΕΜΠΤΟΝ: ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΙ ΑΘΛΗΣΗΣ
    ΕΚΤΟΝ: ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ
    ΕΒΔΟΜΟΝ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΣΥΜΦΌΡΕΣΗ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ( ΘΑ ΔΩΘΕΊ ΠΟΤΕ ΛΥΣΗ)
    ΟΓΔΟΟ: ΔΙΚΤΥΟ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΟΜΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΊΝΕΤΑΙ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΕΝΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑ.
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΕΤΗ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ , ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ;;;;
    ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΕΥΘΕΩΣ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ;
    ΜΗΠΩΣ ΔΙΟΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ;
    ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ.
    Η ΣΤΕΒΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΗΣ,Ο ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ, Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ(βλεπε περιουσια της; και οικοπεδα της; που πουληθηκαν)ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
    Ο κ.ΚΑΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ 8+2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΑΛΙ; ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥ (για να βγει στη σύνταξη ως οικοδομος)ΕΠΙ 8 ΧΡΙΜΙΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΞΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ.ΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ; ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΑΖΕΙ ΝΕΡΑ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΑΙ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ. ΕΤΣΙ ΠΟΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ. ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
    ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ,

    ΘΕΤΩ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

    ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΕ ΡΕΠΠΑΣ ΕΙΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, Κ.Λ.Π.

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΠΕΙΓΟΝ! Η ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ;

    Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΖΩΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ;

    Η ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΛΟΓΟΥ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ;

    Η ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Η ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 40 ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Κ.Λ.Π.;

    ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΠΟΛΗ ΑΚΡΙΒΑ! ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;

    ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ;

    ΝΑ ΤΟ ΒΡΑΣΟΥΜΕ TOTE ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΑΣ!

    ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ!

    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕ ΑΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΕΣ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΛΕΙΑ ΣΑΣ!

    ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ!
    ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ ΣΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ !!

    ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ SFIGGA

    Με χαρά παρακολουθώ οτι αναφέρεσε στο όνομα του Σουφλιά μεροληπτικά.
    Εγω δεν θα σου πω οτι δεν έφερε την λυμματολάσπη αλλά τα χρήματα που έχει εγκρίνει μέχρι στιγμής ο Σουφλιάς για την περιοχή μας είναι πολλά.
    Α. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ
    Β. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΗΒΩΝ
    Γ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΛΙΟΝ ΜΕΧΡΙ
    Δ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ 2-3

    ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:
    Α. ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
    Β. ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΕ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΑΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ.

    Αγαπητή sfigga αυτά είναι μονο η αρχή.
    Πάντως για ένα πράγμα είμαι σίγουρος, οτι το χέρι σου εσύ και ο Δημαρχός σου, δεν το έχετε ποτέ χτυπήσει το χέρι σας στο τραπέζι διεκδικώντας για τους συνδημότες σας.

    Μην ξεχνάς ποτέ,
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑΚΤΙΩΝΤΑΙ.

    ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ



    ΥΓ. 1.ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ, Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΕΛΥΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΥΜΑΤΟΛΑΣΠΗ

    2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΔΗΛΟΝΟ ΚΕ ΕΓΟ ΑΓΡΑΜΑΤΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απαντάω ευθέως στο ερώτημα σας.
    Οχι δεν είναι.
    Ειναι επιεικώς ανεπαρκής.
    Και δυστυχώς, όπως διαφαίνεται θα είναι και η επόμενη διοικηση, φανταστείτε τον δήμο μας μετά απο 10 χρόνια Καμαρινόπουλο δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!

    Πέμπτη 4/3/2010.

    Ο καπιταλισμός (μετά και τα πρόσφατα μέτρα) προελαύνει ακάθεκτος και ορμητικός όσο ποτέ άλλοτε κι εγώ πάλι προβληματισμένος.
    Δύο συγκεντρώσεις απόψε στο κέντρο της Αθήνας και εγώ στη μέση.
    Είναι άραγε τόσα πολλά αυτά που μας χωρίζουν (ειδικά τώρα που είναι έτοιμοι να μας κάνουν μια μπουκιά) ή μήπως πρέπει να είμαστε όλοι μαζί (με τα όποια προβλήματα πιθανά έχει ο καθένας); Μήπως δεν έχουν πλέον χώρο ανάμεσά μας οι όποιες προσωπικές διαφωνίες;

    Και επειδή είμαι ονειροπόλος και ίσως και λίγο γραφικός κλείνω τα μάτια και ονειρεύομαι: απόψε κάτι αλλάζει: και στις δύο συγκεντρώσεις αποφασίζεται μετά από σύντομη εισήγηση και των δύο πλευρών, η πορεία και η συνάντηση με το …αντίπαλο δέος ας πούμε στην πλατεία Κλαυθμώνος. Και βλέπω την όποια επόμενη συνάντηση με απείρως περισσότερο κόσμο (όχι μόνο οπαδό ή μέλλος) αλλά κόσμο που βλέπει την χιονοστιβάδα που έρχεται και θέλει να κάνει κάτι, να αντιδράσει συντεταγμένα και μαζικά και να περισώσει ότι μπορεί.

    Τολμήστε το, αφήστε πίσω τα βαρίδια (φυσικά πρόσωπα) όσο ψηλά και αν βρίσκονται που σας (μας) χωρίζουν και ας επικρατήσει επιτέλους η κοινή λογική….


    ΥΓ: Και αν δεν γίνει αυτό σας παρακαλώ να μην απορήσετε αν ο ΛΑΟΣ (του Καρατζαφέρη όχι ο άλλος) θα έχει άνοδο προσεχώς

    ένας διχασμένος πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή