Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, που τη βρηκες την επιστολή; Στο γραμματοκιβώτιό σου ή στο δρόμο ; Εγω δεν μπορώ να βρω ούτε ένα ευρώ στο δρόμο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΤΟΣ.....

3 σχόλια:

  1. Αγαπητέ φίλε μάλλον δεν βρίσκεις ούτε ένα ευρώ στον δρόμο, γιατί κοιτάς ψηλά στον ουρανό. Αν κοίταγες κάτω και απέφευγες καμιά λακκούβα τότε σίγουρα κάτι θα έβρισκες.
    Ας σοβαρευτούμε τώρα όμως.
    Η απάντηση ΡΕΠΠΑ μας ήρθε στο μαιλ μας και μάλιστα επωνύμως. Θα ήταν από μέρους μας αδικία να μην την αναρτήσουμε. Φαίνονται ακόμα και τα στοιχεία του υπολογιστή που την συνέταξε.

    Διατηρώντας επιφυλάξεις για τις καλές σου προθέσεις.
    ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους....
    Μπροστά στον ορυμαγδό των "αποκαλύψεων" του "ΝΕΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ"-μια από τα ίδια τα αναμασημένα και χωρίς καμία καματερώτικη πρακτική ή χρηστική αξία- αλλά και την μη ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΜΥΝΗΜΑΤΩΝ bloggers στο παρελθόν στο εν λόγω "blog", βλέπω/βλέπουμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση ότι ΑΠΌ ΑΥΤΌ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΌ βήμα, από τις εδώ ιντερνετικές στήλες, ΑΝΟΙΓΕΙ ένας ενδιαφέροντας ΔΙΑΛΟΓΟΣ και όχι μόνον...
    Με σεβασμό και διακριτικότητα αλλά και δημοκρατική ευαισθησία και προπάντων σεβασμό στην άλλη άποψη την οποία πριν καυτηριάσουμε και κριτικάρουμε, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ!!
    ΟΠΩΣ ΠΡΑΞΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΕΠΠΑ!
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ "ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ"...
    Και (ο) καθείς έτσι βγάζει τα συμπεράσματά του...
    Αλήθεια, ο ωρυόμενος και διαμαρτυρόμενος κ. καθηγητής και τ. Δντής του Γυμνασίου μας είναι ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ; ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ "ΟΡΓΑΝΙΚΗ" ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ; Ποιος είναι τελικά;
    Δηλαδή αν κάποιος αρχίζει να τα χώνει μέσα από ένα blog ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ;
    ΜΗΝ (ΑΠΟ)ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ...!!!
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΗ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΚΑΜΑΡΕΤΙΩΤΙΚΗ ΠΥΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!

    Πέμπτη 4/3/2010.

    Ο καπιταλισμός (μετά και τα πρόσφατα μέτρα) προελαύνει ακάθεκτος και ορμητικός όσο ποτέ άλλοτε κι εγώ πάλι προβληματισμένος.
    Δύο συγκεντρώσεις απόψε στο κέντρο της Αθήνας και εγώ στη μέση.
    Είναι άραγε τόσα πολλά αυτά που μας χωρίζουν (ειδικά τώρα που είναι έτοιμοι να μας κάνουν μια μπουκιά) ή μήπως πρέπει να είμαστε όλοι μαζί (με τα όποια προβλήματα πιθανά έχει ο καθένας); Μήπως δεν έχουν πλέον χώρο ανάμεσά μας οι όποιες προσωπικές διαφωνίες;

    Και επειδή είμαι ονειροπόλος και ίσως και λίγο γραφικός κλείνω τα μάτια και ονειρεύομαι: απόψε κάτι αλλάζει: και στις δύο συγκεντρώσεις αποφασίζεται μετά από σύντομη εισήγηση και των δύο πλευρών, η πορεία και η συνάντηση με το …αντίπαλο δέος ας πούμε στην πλατεία Κλαυθμώνος. Και βλέπω την όποια επόμενη συνάντηση με απείρως περισσότερο κόσμο (όχι μόνο οπαδό ή μέλλος) αλλά κόσμο που βλέπει την χιονοστιβάδα που έρχεται και θέλει να κάνει κάτι, να αντιδράσει συντεταγμένα και μαζικά και να περισώσει ότι μπορεί.

    Τολμήστε το, αφήστε πίσω τα βαρίδια (φυσικά πρόσωπα) όσο ψηλά και αν βρίσκονται που σας (μας) χωρίζουν και ας επικρατήσει επιτέλους η κοινή λογική….


    ΥΓ: Και αν δεν γίνει αυτό σας παρακαλώ να μην απορήσετε αν ο ΛΑΟΣ (του Καρατζαφέρη όχι ο άλλος) θα έχει άνοδο προσεχώς

    ένας διχασμένος πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή