Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Σε εξέλιξη οι πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

Μεγάλης έκτασης πύρινα μέτωπα συνεχίζουν να καίνε εκτάσεις και στην περιοχή γύρω από το φράγμα της Λίμνης του Μαραθώνα.
Λίγο καλύτερα φαίνεται να είναι η κατάσταση στα μέτωπα του Γραμματικού και του Βαρνάβα.
Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 7.30 μ.μ. στη Λεωφόρο Πάρνηθος, πίσω από την ταβέρνα «Ζυγός». Επί τόπου έσπευσαν 10 οχήματα της Πυροσβεστικής.
Από τις φλόγες έχει καεί αδιευκρίνιστος αριθμός σπιτιών στο βόρειο τμήμα της κατοικημένης περιοχής του Γραμματικού, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για καμμένα σπίτια και στη Ροδόπολη.

4 σχόλια:

  1. Απο την δική μας την πλευρά ευχόμαστε να τελειώσει αυτή η καταστροφή με τις μικρότερες τυχόν συνέπειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΦΩΝΗ31 Αυγούστου 2009 στις 10:11 μ.μ.

    Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΙΓΗΚΕ.ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΧΑΘΗΚΑΝ.ΤΟ ΡΕΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΙΑΣ ΞΕΧΕΙΛΗΣΕ. Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΕΨΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΛΕΩΦ.ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ-ΓΡ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΛΕΩΦ.ΦΥΛΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.ΤΟ ΙΔΙΩΤ.ΚΤΕΟ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ? ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ , ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΝΙΓΗΚΑΜΕ.ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΕΝΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ: ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΑΡΜΑ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ. ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΔΟΣΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΛΑΒΑΡΑ,ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΦΩΝΗ1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 5:29 μ.μ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΤ1 ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΙΑΣ.ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ (!) ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ.ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ (!) ΦΩΤΙΕΣ ΜΑΣ ΕΠΝΙΞΑΝ.ΟΙ ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ (ΝΑΙ ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ ΤΟ ΕΙΠΕ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΝΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ- ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΕΙ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ} ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΧΕ ΤΙΤΛΟ " ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΜΑΡΙΝΙΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ"-ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ-ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΡΕΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΙΑΣ ΜΑΣ ΠΝΙΓΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΗ ΒΡΟΧΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΑΡΚΑ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΩΦ.ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΤΗΝ ΛΕΩΦ,ΦΥΛΗΣ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΣΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΙΧΟΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΕΣΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΛΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ!!!

    ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!

    Πέμπτη 4/3/2010.

    Ο καπιταλισμός (μετά και τα πρόσφατα μέτρα) προελαύνει ακάθεκτος και ορμητικός όσο ποτέ άλλοτε κι εγώ πάλι προβληματισμένος.
    Δύο συγκεντρώσεις απόψε στο κέντρο της Αθήνας και εγώ στη μέση.
    Είναι άραγε τόσα πολλά αυτά που μας χωρίζουν (ειδικά τώρα που είναι έτοιμοι να μας κάνουν μια μπουκιά) ή μήπως πρέπει να είμαστε όλοι μαζί (με τα όποια προβλήματα πιθανά έχει ο καθένας); Μήπως δεν έχουν πλέον χώρο ανάμεσά μας οι όποιες προσωπικές διαφωνίες;

    Και επειδή είμαι ονειροπόλος και ίσως και λίγο γραφικός κλείνω τα μάτια και ονειρεύομαι: απόψε κάτι αλλάζει: και στις δύο συγκεντρώσεις αποφασίζεται μετά από σύντομη εισήγηση και των δύο πλευρών, η πορεία και η συνάντηση με το …αντίπαλο δέος ας πούμε στην πλατεία Κλαυθμώνος. Και βλέπω την όποια επόμενη συνάντηση με απείρως περισσότερο κόσμο (όχι μόνο οπαδό ή μέλλος) αλλά κόσμο που βλέπει την χιονοστιβάδα που έρχεται και θέλει να κάνει κάτι, να αντιδράσει συντεταγμένα και μαζικά και να περισώσει ότι μπορεί.

    Τολμήστε το, αφήστε πίσω τα βαρίδια (φυσικά πρόσωπα) όσο ψηλά και αν βρίσκονται που σας (μας) χωρίζουν και ας επικρατήσει επιτέλους η κοινή λογική….


    ΥΓ: Και αν δεν γίνει αυτό σας παρακαλώ να μην απορήσετε αν ο ΛΑΟΣ (του Καρατζαφέρη όχι ο άλλος) θα έχει άνοδο προσεχώς

    ένας διχασμένος πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή